Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πρωταπριλιά / Άγγελος του Παραδείσου

Με πήραν το πρωί απ' τη δουλειά και μου είπαν να μην έρθω αν είμαι πολύ κουρασμένη. Εγώ ήρθα παρ΄ όλαυτά και ο Διευθύνων Σύμβουλος με τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου μου είχαν ετοιμάσει έκπληξη (!) ένα τιμητικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα σε αναβίωση του νούμερου που έκαναν οι αδελφές Μπρόγιερ στην ταινία "Δεσποινίς Διευθυντής" http://www.youtube.com/watch?v=bmwsFRZ9SIo. Ήπιαμε όλοι σαμπάνιες, μετά είπαμε ιστορίες από το στρατό και στο τέλος τραγουδήσαμε αγκαλιασμένοι τον εθνικό ύμνο. Νοιώθω πολύ τυχερή.

2 σχόλια:

  1. Οιαδελφές Μπρόγερ είναι πράγματι ένα πολιτιστικό στοιχείο της χώρας μας, μέσα από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.Αλλά αν και αδελφούλες, μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η Έρρικα ήταν πιο τσαχπίνα, αν και λιγότερο εντυπωσιακή από την Μαργαρίτα. Σκέρτσο, αμεσότητα, πρόκληση, σε σχέση με το "χορευτικό" της αδελφής της. Το όνομα Μπρόγιερ είναι καλλιτεχνικό, καθώς το αληθινό τους όνομα ήταν αφες Μαστραπά, κόρες του Τέλη Μαστραπά, ο οποίος είχε το καλλιτεχνικό όνομα Τέλης Ανθίδης.
    Ως γνωστόν η Έρρικα παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά, ενώ η Μαργαρίτα, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία κ. Τσολακάκη, με τον οποίο απέκτησε την Κρίστυ Τσολακάκη, σύζυγο του Νίκου Χατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο (μα)στραπάτσο να συγγενεύει ο Βουτσάς με το Χατζηνικολάου. Τι μ' είπες τώρα. Απιστευτο για..

    ΑπάντησηΔιαγραφή