Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Χωρίς τίτλο (και άλλη υπομονή)

Δεν θα γίνεται αυτό το βιολί κάθε μέρα. Να κάνετε κι εσείς κάτι. Έχει αναρρωτηθεί κανείς σας, αυτά τα ζωντανά που κολυμπάνε από πάνω τι τρώνε; Τα τάισε κανείς;
Όχι. (το ξέρω).
Σήμερα δεν έχει πόστ. Να ταίσετε τα ψάρια.


Υ.Γ Πατήστε πάνω στο νερό το ποντίκι. Πέφτει ψαροτροφή. (όλα εγώ θα τα λέω;)

Ultimatum:
Λατρεμένος συνάδελφος στο διπλανό γραφείο από το πρωί, κολλημμένη βελόνα στο θεό θεό θεό δε σε λένε, κεριά κεριά κεριά δεν σου καίνε, αλλά τα λό- τα λό- τα λόγια σου καίνε της ελπίδας (λα μειζον, σε σφύριγμα για ένα μαλάκα) http://www.youtube.com/watch?v=bpgBMdM-9Hs Φτάνει πιά. Παραδίνομαι. Αλήθεια, σωκράτη εσύ σουπερστάρ.

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό το κόλπο!! Καλά που μας το είπες, για διαφήμιση το είχα περάσει (και είχα επίσης σκεφτεί: το ψώνιο, ακόμα δεν έκλεισε μήνα, θέλει και έσοδα). Πάντως τα τάισα και το καταδιασκέδασα. Μετά ήρθε ο Σωτήρης και το πάταγε συνέχεια σε διαφορετικά σημεία και τα ψαράκια άρχισαν να κάνουνε κύκλους- στο τέλος μου είπε: θέλω να δω αν ψοφάνε σαν τα πραγματικά άμα τα ταίσεις πολύ!!
    Ακούμε Σωκράτη σουπερστάρ και γουστάρουμε τρελά χορογραφία!! Κι εγώ παραδίνομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακου τώρα τι θυμήθηκα: είχα ένα χρυσόψαρο που το λέγανε σωτήρη. πολύ ήσυχο. μία μέρα το τάισα πολύ κι έσκασε. σωτήρη, πάρε την έκδίκησή σου. ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή